• nl
  • uk
  • it

HOF Amsterdam
Deze limited edition Fashionchick-pump is in samenwerking met Hypebazaar ontworpen door Ellen Snijder, oprichtster van Fashionchick.nl. Na het succes van de social shopping site en het online magazine kon een eigenschoenenlijn natuurlijk niet uitblijven. In samenwerking met Danny Andriesse van Hypebazaar ging zij de uitdaging aan om de perfecte pump te ontwerpen en uit te brengen. En nu is het zover!
 
De perfecte pump
Een pump ontwerpen was al langer een grote droom van Ellen. Toen Danny Andriesse van Hypebazaar haar tijdens hun eerste ontmoeting vroeg wat zij voor Fashionchick op haar verlanglijstje had staan was het antwoord voor haar meteen duidelijk: een eigen pump ontwerpen. “Dan gaan we dat doen!” was Danny’s verrassende antwoord. Een bijzondere samenwerking was geboren.
 
Iedere vrouw is opzoek naar de perfecte pump. Een fashionable, maar comfortabele pump. Origineel, maar draagbaar. Dat was ook precies wat Ellen samen met Hypebazaar wilde ontwikkelen. “Als fashionaddict kun je nooit genoeg schoenen in je kast hebben, maar deze pump mág niet ontbreken! Het is een mooi basic model met een hoge, maar comfortabele hak en een plateauzool. Deze pump is met alles te combineren. Het maakt een casual outfit nèt even wat meer fashionable en je partyoutfit nèt even wat meer glamourous.”, aldus Ellen Snijder
 
De pump is in drie trendy kleuren verkrijgbaar in ‘beautiful blue’, ‘nude attitude’ & ‘black fetish’.
Arie Boomsma is positiefste Nederlander

Geplaatst op: 31 oktober 2011

AMSTERDAM – Arie Boomsma is door de Nederlandse bevolking verkozen tot de meest positieve Nederlander. Boomsma nam de titel met bijbehorende onderscheiding in het House of Fashion Amsterdam in ontvangst. Linda de Mol die vorig jaar de titel kreeg, staat in de jaarlijkse Top 10 van positieve Nederlanders op de tweede plaats. Marco Borsato, die in 2009 met de eer mocht strijken, staat op de zesde plaats.

De uitkomsten zijn gebaseerd op een onderzoek van stichting Nederland Positief onder de Nederlandse bevolking. In totaal zijn meer dan 5000 inwoners van Nederland ondervraagd. Het betreft een representatieve vertegenwoordiging van de Nederlanders van 16 jaar en ouder. Voor de zesde keer werd de verkiezing georganiseerd.
21 oktober 2011 -
AMSTERDAM KRIJGT EIGEN HOUSE OF FASHION 

Werkplekken, diensten en een online store bestemd voor ondernemers en freelancers in fashion, lifestyle, design en andere creatievelingen die hun netwerk willen uitbreiden.
 
Amsterdam –  Op donderdag 27 oktober opent het eerste International House of Fashion Amsterdam haar deuren in hartje centrum van onze hoofdstad. In aanwezigheid van bekend Nederland worden daarmee de eerste werkplekken van het verzamelpand in gebruik genomen door ondernemers en freelancers die carrière maken in de wereld van fashion, lifestyle en design.
Het unieke concept, bedacht door Marjolein Dunnink en Lara Hemstede is een primeur voor Nederland.
Door Janice Deul - Veel (startende) ondernemers dromen ervan: een chic, sfeervol kantoor op een toplocatie in een fraai grachtenpand. Voor Lara Hemstede en Marjolein Dunnink is dit dagelijkse realiteit. En dat niet alleen; ze helpen ook anderen die droom waar te maken. 

Lara en Marjolein lopen over van ambitie. Ze hebben gezamenlijk een modellen-/evenementenbureau en startten onlangs met hun nieuwste jointventure: House of Fashion, een verzamelpand voor ondernemers in mode, lifestyle en design, dat tevens een kennisplatform beoogt te zijn. Een geniaal plan, zo lijkt, want nu al succesvol. Hoe zijn de twee op dit idee gekomen?

Sepehr Maghsoudi showt zijn nieuwste collectie tijdens Fashion Week Digital.

Op 25 augustus 2011 zal Fashion Week Digital officieel lanceren. De première hiervan vindt plaats in Pathé Tuschinski, te Amsterdam. BN-ers, pers, inkopers, uiteraard
Sepehr en de andere designers zijn hierbij aanwezig.

Sepehr zal de kick-off doen met zijn show, exclusief voor Fashion Week
Digital.

En jij kan er ook bij zijn!
CCProof = een digitale ontmoetingsplaats en springplank waar je ideeën goedkoop en veilig kan registreren. 

Je hebt vast wel eens zo’n moment gehad dat je dacht het gouden idee te hebben bedacht waarmee je de wereld gaat veroveren. Het kan bijvoorbeeld gaan om een tv-format, een business model, de vormgeving van een website, een foto, een schilderij of een boek, oftewel ideeën die in aanmerking kunnen komen voor auteursrechtelijke bescherming.  
28 juli 2011 - Eindelijk is het zover: HOF Amsterdam wordt met stijl ingericht door GZ kantoorinrichters! Klik hier voor de 3D inrichting om alvast een indruk op te doen!House of Fashion opent haar deuren met stijl
Maandag 1 augustus zal House of Fashion haar deuren openen. Na een aantal maanden van hard werken is het droompand daar; oftewel een stijlvol kantoor op het Koningsplein 1, te Amsterdam.
Er zal voor die tijd nog hard gewerkt gaan worden om de inrichting van het pand de uitstraling te geven die wij voor ogen hebben. Woorden als trendy, modern, en strak zullen toonaangevend zijn voor de uitstraling die House of Fashion nastreeft.
Oktober zal het officiele openingsfeest plaatsvinden. Het zal een dag worden om nooit te vergeten; champagne, modellen, heerlijke hapjes en een goede DJ. House of Fashion heeft maar een kans om een eerste indruk te maken en die kans zal zij niet laten liggen.
Wil je voor 1 juli al een kijkje komen nemen, dan ben je uiteraard van hart welkom.
Neem dan even contact met ons op en kom vrijblijvend langs voor een sfeer impressie!

«« | « | 01 | 02 | 03 | » | »»