• nl
  • uk
  • it

Blog by Simone Bommeljé

Atelier LeonLeon, van Baerlestraat 154

Konden we in Nederland maar elke dag een prachtige jurk aan! Zo eentje die afgelopen zondag gepresenteerd werd door de twee model-zussen tijdens het event van Atelier LeonLeon. Leon Klaassen Bos toonde zijn rijke ervaring in glamorous dressing in de geshowde stukken met een verfijnde coupe en vooral een vrouwelijk silhouette.

Toch, zijn we (en dan spreek ik in ieder geval voor mijzelf) in Nederland te praktisch voor glamour. Het weer werkt niet echt mee. En daarbij kleedt de gemiddelde Nederlander zich alsof hij elke dag naar de sportschool moet. Toegegeven, begin januari is dat handig, gezien sporten goed voornemen numero uno is.

Hoe zou het zijn als we het omdraaien? Je schaft een pronkstuk aan tijdens deze Downtown Fashionweek en draagt dit wanneer jij dat wil. Nederland ziet er dan ineens een stuk modieuzer en zonniger uit.
De aanwezigen op het Atelier LeonLeon event – waaronder de dames van House of Fashion, de verhuurder en architect van design sloeps, de mondhygiëniste die tanden bleekt, de personal shopper, de buren, de intermediair van vrouwelijke ondernemers in de mode en de vele anderen die dit event bezochten – starten maar wat graag deze beweging.
Ben jij ook van de partij? Bezoek dan de Pop Up Store van AtelierLeonLeon op de van Baerlestraat 154. De Store is nog geopend tot 29 januari. Met deze couture en toch comfortabel zittende tops, bustiers en jurken wordt elke dag een feest.

Laatste 5 nieuwsartikelen

  4 juli 2012
  1 februari 2012
 19 januari 2012
  2 december 2011