• nl
  • uk
  • it

THE FRISEUR

THE FRISEUR

25 juni 2014 -

ENCOUNTER THE FRISEUR


In het meest betoverende herenhuis van Amsterdam op NES 116, Mayer Manor opent THE FRISEUR. ‘By appointment only’ worden gasten ontvangen voor een exclusieve en weldadige hair experience.De Mayer Manor is een huis gewijd aan nieuwsgierigheid en liefde. De nieuwste verrijking is
THE FRISEUR onder leiding van Jeff Ginsburgh. Met THE FRISEUR geeft Ginsburgh een nieuwe dimensie aan het Nederlandse kapperslandschap. THE FRISEUR is een samenkomen van de meest vooraanstaande kappers en haar-stylisten. Speciaal voor kleuren is dé internationale kleurspecialist Kim Martin gevraagd. THE FRISEUR, Jeff Ginsburgh en Kim Martin hebben gecombineerd 50 jaar ervaring in de kappers-industrie. Samenwerking met gerenommeerde fotografen Rankin, David Sims, Corinne Day en Steven Klein; modemerken Vivienne Westwood en Miu Miu; tijdschriften Marie Claire, Vogue UK en Vogue Japan en beroemdheden Martin Sheen, Charlton Heston, Joanna Lumley, Spice Girls en Kylie Minogue.

Graag nodigen wij u uit voor een expertise ervaring in het genot van alle zorg en schoonheid. Bezoek de Mayer Manor en ervaar genietend met een glas champagne, de hair experience door THE FRISEUR.

THE FRISEUR is vanaf nu geopend en is 7 dagen in de week - ook in de avond - geopend.

- For Appointments -

call - 020.233.27.93 email - welcome@thefriseur.com

THE FRISEUR
Mayer Manor
NES 116, Amsterdam

private-mansions.com

thefriseur.com

Laatste 5 nieuwsartikelen