• nl
  • uk
  • it

Fashion Flavors

Fashion Flavors

15 november 2013 -

We would like to invite you to an exclusive fashion bazaar!

Zaterdag 30 november a.s. vanaf 16:00 uur kunt u 3 uur lang terecht in het Hotel American voor een unieke manier van 'shopping'. Jonge designers hebben in deze moeilijke tijden hun handen ineen geslagen om mensen in een luxe omgeving kennis te laten maken met hun producten. Onder het genot van een consumptie en live dj wordt iedereen persoonlijk te woord gestaan, kleding wordt geshowd en huidverzorging wordt uitgelegd. Entertainment en een warm onthaal moeten ervoor zorgen dat winkelen een ervaring wordt waar je met een voldaan gevoel van thuis komt.


Deelnemende designers:Bidadari

Hoogwaardige kwaliteit tassen, schoenen en riemen van exotisch leer. Alles handgemaakt in Bali in zeer gelimiteerde aantallen ontworpen door Sherley Yahya.

DrK Skincare
Schoonheidsproducten uit Maleisië voor alle leeftijden. Geformuleerd in Zwitserland en dermatologisch getest voor een maximum resultaat.

Yosha Fashion

Yosha staat behalve voor de bekende kledinglijn van Scarlet Arrow en Amber Rose, zussen en dochters van het beroemde merk Yosha Leeger Finch uit de jaren '60, '70 en '80, ook voor de shop waar je vele fashion en accessoire merken onder één dak vindt.

Kim Siderius
Populaire handgemaakte en unieke jurken die al te zien zijn geweest op vele rode lopers, televisie en anders speciale gelegenheden.

QQ Fashion

Webwinkel met vele verschillende merken en producten, maar waarbij 'beauty' altijd hoog in het vaandel staat.

ISSA WHO?

Stijlvolle, perfecte vrouwenblouses van zijden in trendy kleuren en mooie prints. Normaal alleen online en in Haarlem te koop.

I AM ZU
Uitzonderlijke oorbellen gemaakt van veren in de meest uitlopende kleuren. Kleurencombinaties voor alle gelegenheden.

BIJA by Novi

Handgemaakte vrouwenkleding met een zeer zomerse inslag is het thema. BIJA wordt geïmporteerd uit Indonesië waar het ook een succesvolle winkel heeft in het meest trendy gedeelte van Bali.

Aristi Collection
Moderne kleding voor de jonge vrouw voor een betaalbare prijs.

Special hosts en sponsors
Beertje van Beers
Iraida
Hotel American
Restaurant Indrapura
Dash Models
Zaterdag 30 november 2013, 16:00 - 19:00
Hotel American
Leidsekade 97
1017 PN Amsterdam

U kunt zich opgeven en meer informatie inwinnen door een e-mail te sturen naar:
info@bidadari.nl

 www.facebook.com/events/707008492645274/

Laatste 5 nieuwsartikelen